• Peter 41 år, smerter

  "Efter vilde kroniske smerter, som ingen kunne give en forklaring på, fik Rikke Rask lov til at prøve. Det var en vild oplevelse, som pluseligt gav nogle tanker fri, som havde ophobet sig til smerter i min krop. Rikke Rask for til hver en tid min anbefaling"

 • Mette 16 år, panikangst

  "Jeg blev anbefalet Rikke fordi jeg led meget af panikangst, Min mor mente jeg skulle prøve. Efter tre behandlinger føler jeg mig fri. Jeg føler, der er styr på min angst. Jeg kan føle ubehag, hvis jeg er i store forsamlinger, men med redskaber, jeg lærte af Rikke Rask, kan jeg kontrollere det"

 • Michael 50 år, trang til usunde sager

  "Da jeg henvente mig til Rikke Rask, var min udfordring en konstant trang til kage og slik på alle tider af døgnet. Jeg havde stor skepsis overfor metoden, for kunne det passe. Men jeg er utroligt glad for, at jeg gav det en chance. Jeg har fundet en balance i min trang og de teknikker jeg lært, holde mig selv i skak til aftenhyggen og natmaden foran fjernsynet"

 • Vera 70 år, manglede selvtillid

  "Jeg henvendte mig til Rikke, da jeg efter skilsmisse fra min mand gennem 35 år. Jeg tænkte først at jeg var for gammel til at gå i terapi, men det er den bedste gave jeg har givet mig selv. Jeg havde brug for at bearbejde mange års undertrykkelse og manglende selvtillid, som kom til udtryk i vrede og ensomhed. Jeg er har altid tænkt var god nok- og jeg har gjort mange ting i mit liv som jeg ikke havde lyst til, men gjorde af pligt. Rikke var behageligt, lyttende og professionel. Jeg fik igennem mit forløbet redskaber og telefonisk vejledning, når jeg akut havde brug for hjælp. Rikke svarede mig altid på samme dag jeg ringede. Jeg bruger essentielle olier, som giver mig ro og overblik. Jeg vil give Rikke mine bedste anbefalinger og sige det er aldrig forsendt at arbejde med sig selv. "

 • Tove 65 år, astma

  "Jeg kom til Rikke for at få hjælp til min astma og jeg var meget afhængig af min medicin. Efter tre behandlinger er min astma mindre end før jeg fik behandling. Jeg lærte tapping brugte air- olien til indånding og det har gjort en forskel for mig sammen med bevidstheden om hvad der kan give mig vejrtrækningsbesvær. Jeg bruger ikke olierne hver dag mere, da det ikke er nødvendigt. Det lægeordinerede medicin bruger jeg mere indtil videre. De bedste anbefalinger skal gå til Rikke"

 • Helene 55 år, Flyskræk

  "Jeg henvendte mig til Rikke, efter at havde set opslag på nettet. Jeg ønskede at komme af med min klaustrofobi for små rum og især det at sidde i en flyvemaskine, var en stor udfordring for mig. Lige nu ser jeg frem til at sidde i en flyver i slutning af maj. Jeg er rolig, fredfyldt og let. I samtalen tappede Rikke på mit ubehag, jeg mærkede en forandring i kroppen og bagefter fik jeg en forståelse af hvad der lå bag mit ubehag. Det var en ny oplevelse og selvindsigt. "

 • Mille 18 år, min hud klør/ vane

  "Jeg har så længe jeg kan huske, haft problemer med at pille i min hud, når jeg var nervøs eller stresset. Det er noget som har fyldt rigtig meget i min hverdag. Styret min humør og valg af mit tøj. Allerede første gang sammen med Rikke, føltes trangen til at pille lettere overvindelig. Af Rikke lærer man en masse håndgribelige teknikker, til at overkomme sine problemer, og jeg vil klart anbefale at give tankefeltterpi et skud, for det har hjulpet mig helt vildt.

 • Rikke 47 år, vejrtrækningsbesvær

  "Da jeg kom til Rikke Rask havde jeg efter et traume vejrtrækningsbesvær, og et nervesystem der stadig troede det var i fare. Rikke lærte mig tankefeltterapi og førte mig igennem de ting der gav uro og fyldte i mit liv. Tankefeltterapi har en direkte beroligende effekt på mit nervesystem og jeg bruger det stadig efter behov. Rikke Rask er fagligt dygtig og et meget betænksomt og omsorgsfuldt menneske. Jeg kan kun anbefale Rikke Rask og alt det hun har at byde på."

 • Maddie 17 år, eksamensangst

  " Da jeg startede til tankefeltterpi, var mit ønske at vende mig af med eksamensangst, jeg har tidligere haft rigtig svært ved at fungerer inder test, tidspres og lignede, og da jeg i 9 klasse skulle til eksamen bestemte jeg mig for at gøre noget ved mit problem, derfor henvendte jeg mig til Rikke. Under forløbet lærte jeg hvordan jeg vendte mig af med mit ubehag, og jeg lærte nogle teknikker, som jeg kan bruge i ubehagelige situationer. Rikke lærte mig om doTERRA olier, som jeg har rigtig meget glæde af. Efter at jeg har været hos Rikke nogle gange, mærkede jeg hvordan jeg blev mere glad og fik et helt andet syn på tingene"

 • Pia 60 år, susene for ørene

  Jeg kom til Rask Terapi fordi jeg havde en susen for mit venstre øre, det føltes som om at lige var kommet hjem fra en koncert med højt musik.
  Jeg fik en fantastisk behandling af Rikke, som talte og guidede mig stille og roligt igennem behandlingen.
  Jeg blev følermæssigt berørte fordi selve behandlingen rørte mig dybt, og resultatet af behandlingen var meget positivt og jeg slap af med den irriterende susen. Jeg kom i SUD 0.
  Lyden forsvandt og det var en utrolig oplevelse, at lyden bare sådan kunne forsvinde,
  Rikke viste og lærte mig at vende batterier og jeg fik vejledninger med hjem, som jeg kunne bruge hvis det kom igen. Rikke tjekkede op løbende efter en uge og jeg var forsat i SUD 0.
  Jeg mærkede en dejlig ro, tunghed og afslappethed i mit hoved, jeg vil klart anbefale denne form for smertefri behandling.
  Pia

 • Sara 26 år, tankemylder

  Jeg kontaktede Rikke fordi
  Jeg havde meget tankemylder når jeg skulle sove. Det havde stået på i over en lang periode og jeg var meget træt i min hverdag. Følte ikke jeg kunne overskue hverdagen mere og måtte have hjælp. Inden jeg fik en behandling
  fortalte Rikke om tankefeltterpi og om SUD forståelsen ,og hvor på kroppen tappingen forgå. Efter samtale vi aftalte en tid dagen efter. Da jeg kom til behandlingen var mit SUD på 8 den dag. Jeg havde næsten ikke sovet, var træt og meget tung i hovedet og krop.
  Det var en meget spændende behandling. Jeg kunne mærke hvordan letheden, roen og freden kom og tungheden forsvandt. Det var en ret vild fornemmelse, som jeg fysisk kunne mærke. Behandlingen som denne, var en oplevelse og en behandlingsform som jeg aldrig har prøvet før.
  Efter behandlingen var jeg i SUD 0. Jeg var træt, tissede meget efter behandlingen. Jeg har bare sovet så godt siden behandlingen og har lært at vende batterier og tappe på mig selv, hvis jeg skulle få en masse tankemylder igen inden jeg skal sove. Dette er endnu ikke sket og jeg sover trygt

 • Tina Louise 50 år, Sorg og manglede balance.

  Jeg kender Rikke fra tidligere og mødte Rikke tilfældigt en dag, hvor jeg havde behov for at få styr på om jeg var på rette vej og fortalte at jeg følte, at jeg var meget ked af det fordi mit barn havde store udfordringer med vrede. Jeg viste at Rikke var uddannet som tankefeltterapeaut og spurgte om hun havde tid til hjælpe mig. Vi aftale en dag hvor jeg skulle komme. Igennem første forløbet med Rikke, fandt jeg frem til hvornår jeg første gang mærkede denne ondt i maven og tristhed. Mit SUD var otte da vi fandt frem til et tidligere traumer som gav denne ubehag. Behandlingen afsluttede med en SUD på et. Jeg fik vejledning og opgaver med hjem på tapping punkter samt en sætning jeg kunne bruge. Som aftalt sendte jeg en sms dagen efter til Rikke.
  Efterfølgende har jeg fået to behandlinger, hvor jeg fik hjælp til andre traumer som jeg ønskede hjælp til. Jeg har hver gang efter en behandling kørt fra Rikke med en følelse af lethed, og indre ro og en voldsom træthed. Hvilket for mig er fantastisk. Jeg bruger forsat tapping hver 3 dag, når her er ro i huset.

 • Louise 35 år, trang til søde sager

  "Jeg prøvede tankefeltterapi i et forsøg på at komme min snacking og trang til kage til livs. Det havde længe spændt ben i mit forsøg på at komme af med et par kilo på sidebenene. Havde ikke de store forventninger til det, men det skulle have et forsøg. Allerede første besøg gik jeg fra Rikke med en let lyserød følelse og redskaber til at sku ku sige nej tak til kage. Og det virkede! Min lyst til snack og kage var stort set væk og jeg tabte forholdsvis hurtigt de ønskede kilo. Ved hjælp af tapping/at vende batterier holder jeg det ved lige og er blevet meget bedre til at mærke efter om jeg er sulten eller hyggesulten. Jeg vil til hver en tid anbefale Rask Terapi til"

 • Ellen 33 år, min datter havde det svært

  "Min datter på 16 år gik og tumlede med nogle ting, som påvirkede hendes humør, gjorde hende ked af det. Noget, som hun ikke følte, hun kunne dele med sin mor. Da hun er under 18, havde jeg først en session med Rikke, så jeg som mor vidste, hvad mit barn oplevede. Det var en vild oplevelse, kroppen gav nærmest en masse følelser fri. Jeg gik træt og overvældende fra sessionen. Kunne mærke en masse følelser i kroppen efterfølgende, Min oplevelse gjorde, at jeg på forhånd kunne fortælle lidt om, hvad der skulle ske og hvad min datter kunne forvente, hvilket gjorde hende mere tryg. Min datter har nu haft 3 sessioner. Hun har været meget træt umiddelbart efter en behandling, men hun virker gladere, mere tilpas "i sig selv". Hvad hun og Rikke arbejder med, er imellem dem. Jeg får lidt at vide, i forhold til noget jeg kunne hjælpe med. Her var Rikke rigtig god til at hjælpe min datter til at få sagt, hvad hun havde brug for min hjælp til- selvom det var svært."

 • Dorthe 49 år, depression

  Jeg havde en depression som kom ud af det blå som slog mig voldsomt. Første gang jeg kom hos Rask Terapi, var mit SUD på 10. Hjertebanke, ondt i brystet og maven. Jeg var voldsom overbelastet følelsesmæssigt.

  Efter første omgang tapping faldt mit SUD ned, vi tog flere runder og jeg endte på SUD 0. Under behandlingen blev det tydligt for mig at, vi ramte et traume som var meget smertefuldt at sige højt , næste umuligt for mig. Jeg var hos Rikke de fem sessioner og jeg er så meget i balance i mit liv igen. Når jeg mærker at mit SUD begynder at bevæge sig opad i hverdagen, vender jeg batterierne og oplever at hvad jeg har lært, er til stor gavn i mit liv. Jeg kan ikke beskrive hvorfor det virker, men jeg oplever der er eget virksomt- og det er det som betyder noget for mig.

 • Ann 39 år, søde sager

  "Jeg elsker søde sager. Jeg har altid haft rygrad som en regnorm og det er derfor aldrig lykkes mig at stoppe slikindtaget i ret lang tid. Da behandlingen er færdig, nævner Rikke ordet kage, og jeg får straks en ubehagelig følelse af kvalme. Følelsen kom meget bag på mig, for havde jo ærligt ikke forventet det virkede. Det er i dag halvandet år siden og jeg har stort set ikke spist slik med sukker eller kage siden. Det har været den fedeste fornemmelse, at jeg pludseligt kan overholde ikke at spise kage og sukkerholdigt slik uden overhovedet at anstrenge mig for det. Jeg vil til enhver tid bruge Rikke igen til de udfordringer, jeg støder på og anbefaler varmt hendes arbejde med tankefeltterpi til venner og bekendte."

 • Charlotte 51 år, klaustrofobi

  "Jeg ønskede hjælp til at fjerne min klaustrofobi for små rum. Jeg skulle MR-scannes, og var bange for at jeg skulle få et klaustrofobisk anfald inde i det her lille bitte rør jeg skulle ligge i. Da jeg kom til Rikke, forklarede jeg om mit problem, og jeg skulle fortælle, om jeg mærkede noget/en følelse i kroppen. Jeg mærkede at det kriblede i maven, bare ved at snakke om det. Hurtigt begyndte Rikke at tappe/banke på punker på mit ansigt, min overkrop og mine fingre, mens jeg skulle være i følelsen i maven. Nogle gange sagde hun nogle sætninger som relaterede til den her kriblen i maven. Jeg kunne vælge om jeg ville sige efter hende højt, eller inde i mig selv. Sætningerne kunne være: "Selvom jeg er bange for at komme ind i det lille bitte rør, så skal jeg nok klare den". Nogle gange skulle jeg lave forskellige øvelser med øjnene, og det var fordi, jeg skulle tvinge min hjerne til at skabe nye tænkeveje. Men alt i alt så forsvandt min kriblen i maven, og til sidst kunne jeg ånde helt lettet op, for jeg følte mig total fri af den angst :o)Efterfølgende er det gået fint. Jeg gennemførte min Mr-scanning uden problemer. TAK Rikke"

 • Maiken 36 år, eksamensangst

  "Jeg har nok altid haft en smule eksamensangst, men i forbindelse med mit specialeforsvar, stod eksamensangsten i fuldt flor. Da en bekendt havde haft gode erfaringer med eksamen efter sessioner hos Raskterapi, tænkte jeg det var et forsøg værd. Rikke havde heldigvis mulighed for at se mig med meget kort tids varsel, og jeg nåede at se hende 2 gange inden eksamensdagen. Man føler sig tryg ved Rikke, allerede ved det første møde, og snakken falder naturligt. Under samtalen talte vi om eksamensangsten, og dens udtryk (hvor den sad i kroppen), hvornår man kan huske den første gang man stiftede bekendtskab med den, og de følelser der opstår i kølvandet på den. Samt det nært forestående, alt imens hun holdte en i hånden og tappede med sin finger på hånden, hoved og brystkasse. Man var vågen men alligevel ikke helt. Pludselig begyndte jeg at græde, og jeg græd længe. Jeg husker ikke helt hvad det var, men jeg mener det var et ord/ en sætning der udløste det. Bagefter var jeg som lettet, jeg følte det som om mit mindset var ændret og mere klart. Jeg fik nogle værktøjer med hjem, som jeg skulle anvende op til eksamen, samt hvis jeg kunne mærke optræk til angst, små handlinger som jeg kunne benytte hvis jeg sad der ved bordet og gik i sort. Eksamen gik rigtig godt. Jeg anvender stadig nogle af de værktøjer, som jeg fik til mine sessioner hos Rikke i mit arbejdsliv i dag"

 • Frederik 12 år, angst

  "Jeg var bange for at komme i hallen og bange for at træne håndbold. Jeg rystede og kunne næsten ikke trække vejret. Derudover havde jeg det svært i skolen og det med venner, da jeg har oplevet en på holdet behandlede mig rigtig dårligt i min skoletid. Jeg kom til Rikke og hun tappede på mig og hjalp mig med min angst. Jeg kan nu også sove på mit eget værelse hver nat, jeg skal starte til håndbold igen og jeg syntes det nu er fedt at gå i skole med alle mine venner. Sidste gang ved Rikke hyggede vi med skumfiduser for at fejre min sejer over angsten. Tak Rikke. Jeg håber at andre børn får hjælp til deres angst og derfor må Rikke dele min oplevelse."

 • Dorthe 49 år, depression

  Jeg havde en depression som kom ud af det blå som slog mig voldsomt. Første gang jeg kom hos Rask Terapi, var mit SUD på 10. Hjertebanke, ondt i brystet og maven. Jeg var voldsom overbelastet følelsesmæssigt.

  Efter første omgang tapping faldt mit SUD ned, vi tog flere runder og jeg endte på SUD 0. Under behandlingen blev det tydligt for mig at, vi ramte et traume som var meget smertefuldt at sige højt , næste umuligt for mig. Jeg var hos Rikke de fem sessioner og jeg er så meget i balance i mit liv igen. Når jeg mærker at mit SUD begynder at bevæge sig opad i hverdagen, vender jeg batterierne og oplever at hvad jeg har lært, er til stor gavn i mit liv. Jeg kan ikke beskrive hvorfor det virker, men jeg oplever der er eget virksomt- og det er det som betyder noget for mig.

 • Anne Mette 28 år, angst for opkast

  Jeg har altid været bange for at kaste op, det har jeg været lige så længe jeg kan huske. Jeg har forsøgt at få hjælp igennem psykolog, hypnoseterapi og læge et par gange, men er aldrig kommet af med mit problem synes jeg – måske har jeg også haft svært ved helt specifikt at sætte ord på hvad problemet var.
  Jeg bestemmer mig for at prøve en ny vej til at få bugt med min angst. Jeg melder mig til en workshop om doTERRA olier og møder Rikke. Jeg fortæller til workshoppen åbent om min angst og Rikke spørger om jeg har prøvet tapping. Nu har jeg været sammen med Rikke fire gange og jeg har ikke været så afslappet med min angst før, som jeg er lige nu.
  Rikke komme hjem til mig, hvilket var en stor tryghed. Jeg var på SUD 9 da jeg startede hos Rikke. Allerede efter første gang oplever jeg at være på SUD 0. Efter første gang kan jeg tydeligt mærke en forskel. Jeg kan stadig indimellem mærke ubehag, men jeg kan tappe det væk med de redskaber Rikke har givet mig med. Efter 2. møde med Rikke som også ender på SUD 0 oplever jeg efterfølgende højst at nå 2-3 i ubehag – hvor jeg før ofte var på 8-9 og det kan jeg egentlig mere eller mindre tappe væk. Jeg oplever at have stor gavn af de redskaber Rikke har givet mig. Jeg kan vende batterierne og overtage irrationelle tanker. Jeg oplever ikke længere ængstelig følelse omkring opkast, jeg kan stadig mærke ubehag en sjælden gang imellem, men ikke mere end jeg kan tappe væk.
  Jeg føler mig fri, jeg føler ikke at jeg længere har angst for opkast. Jeg har føle det ubehageligt indimellem hvis jeg er i store forsamlinger, men med de redskaber jeg har fået med, kan jeg kontrollere det.

 • Lene 49 år, Nervøsitet

  Jeg har gennem rigtig mange år været plaget af nervøsitet ved fremlæggelse, og ikke mindste tanken om hvor tydeligt det var for dem der skulle se det. Nervøsiteten over at få røde kinder og føle mig udstillet og derved virke usikker på det jeg ville sige, fyldte mere end det jeg egentlig skulle sige. Havde haft flere overvejelser over hvem der evt. kunne hjælpe mig i sådan en situation, og valgte at
  prøve tankefelts terapi. Jeg var lidt skeptisk i starten men blev ført ind i denne verden og skulle øve mig sige gode ting til mig selv. Derudover skulle jeg lave kravebens vejrtræknings øvelser og dufte til olier, og blev også tappet. Efter at have prøvet de forskellige ting af begyndte min tanke at ændre sig til at det nok skal gå. Jeg blev mere afslappet og afklaret med at det nok skal gå og at det er ok hvis det skulle kunne ses. Følelsen af at være god nok uanset hvad.
  På selve dagen for fremlæggelsen var jeg forbi igen, da jeg kunne mærke nervøsiteten komme. Fik en rigtig god session hos Rikke og nogle redskaber jeg kunne bruge lige inden, for at få tankerne vendt. Jeg skulle tappe mig på hånden under bordet og havde olie på håndleddet som jeg kunne dufte til uden at nogen ville opdage det. Dette og med en ”det går nok – du er god nok”, fik jeg fremlagt, og det var den umildbare bedste fremlæggelse jeg har lavet foran de antal mennesker. Så jeg vil klart anbefale at prøve tankefeltsterapi, og har redskaberne lige ved hånden til en anden gang.

 • Mie 24 år, mangle livsglæde

  " Da jeg startede hos Rikke var jeg nok i et af de største sorte huller i mit liv. Jeg har tidligere været i diverse terapiformer, men jeg har aldrig nogensinde oplevet så kæmpe en transformation på så kort tid som hos Rikke. Jeg følte virkelig jeg blev mødt med stor respekt for min person og situation. Efter 5 sessioner hos Rikke er min livsglæde tilbage, og jeg føler mig som en helt ny person og fri af mine traumer. Noget jeg aldrig i min vildeste fantasi havde turde drømme om. Og selvom livet en gang imellem går op og ned, føler jeg nu at have en helt ny værktøjskasse at tage fra"

 • Lis 57 år, gamlet traumer

  I mit arbejdsliv kom jeg ud for en oplevelse som trickede et gl.  Traume frem. Jeg mærkede det straks som skævhed i lænden. Og det var derfor jeg tog kontakt til Rikke. Vi tog en snak og hun viste mig hvordan jeg selv kunne tappe på hovedet og kroppen. Efter 3 Runder løsnede kroppen sit greb på mig og jeg kunne gå derfra uden smerter og med redskaber til forebyggelse.  Samt en forståelse af den dybere liggende årsag.Jeg giver gerne Rikke min største anbefaling

 • Charlotte 55 år, tristhed og manglende livskvalitet.

  Jeg vil gerne give Rask terapi den bedst mulige anbefaling.

  "Jeg vidste ikke meget om TFT, så jeg var spændt på, hvad der skulle ske. Rikke var nænsom og lyttende, og vi kom ind til kernen af mine problemer. Undervejs oplevede jeg et stort skift i mit indre, så jeg kunne lande "i et andet gear" og slippe noget af den frygt og tristhed, der fyldte mig. Jeg fik lektier for, og nu blot få dage efter kan jeg mærke, at jeg har det meget, meget bedre. Af tak Rikke for din værdifulde hjælp."

 • Jesper 35 år, manglede kontrol over min vrede- indre ild.

  " Min kone gav mig et gavekort, så jeg kunne få hjælp til min vrede. Jeg trode det var noget hokus pokus, indtil jeg sad i stolen i Rask Terapi. Jeg lyver ikke, jeg er blevet en bedre udgave af mig selv, og har fået værktøjer til at skabe ro, når jeg mærker ilden af vreden starter i min krop. Jeg ved nu hvor min vreden stammer fra, og nu kan tøjle mig selv med det jeg har lært. Jeg takker min kærste for at give mig denne gave, jeg havde nok ikke selv fundet vejen uden gaven og Rikkes ærlighed og teknikker. Når jeg ser tilbage har jeg været en meget vred mand, kæreste og far. At jeg nu er en bedre udgave af mig selv smitter af i min familien, og jeg kan mærke det her ikke er hokus pokus hekseri, men det virker, Tak."

 • Allan 29 år, vrede efter skilsmisse.

  Jeg henvendte mig til min Rask terapi, da jeg ikke kunne styrer min vrede til min ex-kone, da hun har svigtet vores fælles børn. Hun vil ikke tage ansvar efter min mening og vil kun være sammen med sin nye kæreste.

  Jeg var stik tosset på hende. Så Rikke hjalp mig med at formulere, at selvom jeg er rasende, vred og stiktosset på min ex-kone så elsker jeg og acceptere mig selv, mens hun bankede på forskellige steder på min krop.

  Efter nogle runder følt e jeg mig ligeglad, det var en vild følelse, tænk at det var så nemt. I dag tre uge efter har jeg en følelse af fred omkring det og tager det ikke så tungt mere. Jeg laver de øvelser jeg fik lært hver dag.

  Jeg vil betegne min vrede på en skala fra 1-10 som 9-10 stykker, da jeg startede. Efter første sessioner med tankefeltterapien var jeg meget rolig og kom helt ned på 0 i skalaen. Dog valgte, jeg at købe et helt forløb, da jeg kunne mærke denne terapi form var noget for mig.

 • Michael 50 år, trang til usunde sager

  "Da jeg henvente mig til Rikke Rask, var min udfordring en konstant trang til kage og slik på alle tider af døgnet. Jeg havde stor skepsis overfor metoden, for kunne det passe. Men jeg er utroligt glad for, at jeg gav det en chance. Jeg har fundet en balance i min trang og de teknikker jeg lært, holde mig selv i skak til aftenhyggen og natmaden foran fjernsynet"

 • Felix 11 år, mistrivsel

  "Mine forældre sagde jeg skulle tale med Rikke fordi jeg havde angst og kom tit ikke i skole. Efter anden gang havde jeg mod til at starte stille op i skolen igen. Jeg vender batterier og bruger olier til børn, som jeg har med mig. Nu føler jeg at jeg kan hjælpe mig selv. jeg er mere glad."

 • Sofia 29 år, tankemylder

  "Behandlingen som denne var en oplevelse, jeg aldrig har prøvet før. Jeg har altid haft tankemylder inden sengetid, så jeg var altid i søvnunderskud og havde svært ved at finde overskuddet til mine børn især om morgen, hvor jeg burde være frisk.Efter et par behandlingerne sover jeg hele natten allerrede første gang, mærkede jeg en forandring. Jeg har lært at tappe på mig selv, hvis der bliver behov. Det har der ikke været endnu"

 • Familien Søgaard, familie forløb

  Vi oplevede at Rikke havde fagligheden og humor i forløbet, som var skønt. Hun var lyttende, og fik os alle til at åbne op. Hun mødte vores teenager op en måde, som fik ham til at "blive sig selv igen" Alle er vi blevet set, hørt og forstået! Vi ønsker at dele vores oplevelse, fordi vi ventede alt for længe med at søge hjælp udefra. Vi fik den hjælp vi ønskede. Vores søn led af angst, sorg og skoleværing, det påvirkede os alle. De bedste anbefalinger herfra.

 • Anders 18 år, Angst

  "Jeg henvendte mig til Rikke for at få hjælp til min angst for utrolige mange ting, uden for mit værelse. Jeg har tidligere prøvet forskellige former for hjælp fra forskellige psykologer, coach, og trivsel grupper i min kommune, men det hjælp mig ikke til at komme hjemmefra. Min angst tog bare til. Nu har jeg fået håndgribelige værktøjer af Rikke, som har gjort en kæmpe forskel for mig.

  Jeg er på, vej ud af min angst, hurtigere end jeg havde håbet på. Jeg er bare så glad og fyldt med håb. Mine bedste anbefalinger til Rikke."

 • Line 21 år panikangst

  "Første gang jeg mødte Rikke blev jeg taget imod med et stort smil og på en eller anden måde følte jeg mig tryg med det sammen. Rikke fortalte lidt om hvilke punkter der blev banket på og hvilken duft der var i rummet, fordi det virkede afslappet på mig. Rikke spurgte, om jeg kunne huske en episode, som har sat dybe sport i mine erindringer, hvor jeg mærkede et angstanfald. Mens jeg fortalte om en episode, banker Rikke på de punkter hun fortalte mig om. Mens jeg fortæller min oplevelse begynder mine hænder at blive kolde og svedige. Rikke spørger hvor jeg mærker følelsen i kroppen ud over i mine hænder og jeg beskriver den for hende. Mit SUD er på 9.Rikke beder mig gå tilbage som mit voksne selv og møde mit yngre selv i det minde jeg har. Det føles virkeligt og Rikke guider mig til at spørge mit yngre selv, om hvad min værste tanke var, da jeg stod der og det var: jeg er overladt til mig selv og jeg er bange. Rikke siger undervejs, at jeg kan kalde hjælpere ind og bestemme hvad de skal gøre for mig, for at heale mit minde. Jeg kalder hjælp ind, faktisk fire hjælper. På et tidspunkt mærker jeg at det hjælper og jeg bliver rolig og det virker så rart. Efter et stykke tid, spørger Rikke til mit SUD. Mit SUD er nu på 0. Rikke spørger om jeg føler mig rolig, fredfyldt og let og jeg svarer Ja Det er den vildeste oplevelse jeg har haft hos Rikke- det virkede og derfor har jeg også valgt at Rikke må dele min oplevelse her - Line.

 • Morten, 35 år, tankemylder

  " Jeg havde aldrig prøvet noget så godt, det var rent velvære i min krop og ro efter en behandling med Bars hos Rikke. Jeg kan ikke beskrive det med ord, andet end sige prøv det."

 • Jannie 41 år , Sorgen over at miste et barn.

  " Jeg kontaktede Rikke, fordi jeg aldrig fik bearbejdet min sorg dengang vi mistede vores datter. Vi havde jo to andre børn som også var i sorg. Jeg blev praktisk og glemte mig selv i den sorgs proces jeg mærkede og gik med. Rikke var lyttende, guidende og tillidsfuld og jeg har fået lært nogle værktøjer til min helingsproces. Stor anbefaling for en professionel og omsorgsfuld terapiforløb."

 • Emma 26 år, overgreb.

  "Jeg har gået i terapi hos Rikke i en længere periode af tre omgange, og det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Rikke er utrolig rar og et nærværende menneske. Da jeg første gang trådte inden for hendes dør bliv jeg mødt af et smil og duft af en olie. Jeg følte mig tryg lige med det samme. Jeg oplevede at Rikke altid mødte mig på lige det sted jeg var på dagen, når jeg kom.
  Hun var utrolig god til at fange mine følelser, så det giver en rød tråd af mønster jeg ikke har kunnet se, det var en kæmpe hjælp for mig, da det har give mig en bedre forståelse af mig selv, og at jeg i dag hurtigere kan se mig selv, og hjælpe mig selv med de værktøjer jeg har lært.

  En ting som gjorde jeg følte mig tryg og valgte Rikke frem for andre terapeuter, er at Rikke har prøvet mange ting på egen krop det gjorde for mig at jeg ikke følte mig alene eller forkert. Rikke tør dele af sig selv´og åbner op og bruge sig selv som eksempel i terapi sessionerne. Jeg følte mig mødt i mine følelser.
  Jeg vil helt klart anbefale alle at få en samtale med Rikke, hun er virkelig et dejligt menneske, som har hjulpet mig på vej videre i mit liv.”