Rikke Rask

Rikke Rask, ejer af Rask Terapi by Rikke.

I mit liv har jeg altid haft en interesse for at lære metoder og få viden, som kan forbedre livskvaliteten for det enkelte menneske. Jeg har siden jeg var 18 år arbejdet inden for det pædagogiske felt. Jeg er uddannet pædagog, leder og terapeut og har et hav af forskellige moduler og kursuser, med fokus på mennesker og udvikling. Alt jeg laver er med afsæt i mine erfaringer, uddannelser, kursuser.

Jeg har selv oplevet fysiske og psykiske symptomer i mit liv, og gør det forsat for jeg er også et almindeligt menneske som dig.

En del af min livsfilosofi

- Selvanerkendelse og selvaccept er nøglen til positive forandringer på alle områder i vores liv.

-Værdisæt dig selv, justerer til, talt pænt dig selv, for du er elsket , Elsk dig selv 100%

-Vi mennesker har et personligt ansvar for vores egen mentale sundhed.

- Alt behøver ikke være et enten eller.

- Du kan kombinerer og vælge forskellige fagprofessionelle metoder og lægefaglige råd og vejledning samtidige for at øge hurtigere sundhed og livskvalitet.

“En af mine absolut spidskompetencer som menneske, terapeut og coach, er min evne til at se flerspektret og fordomsfrit på mennesket."

Mit mål har altid været, at finde frem til de bedste metoder og effektive værktøjer, som er mest simple og letteste at bruge i hverdagen. Gerne så børn kan bruge samme teknikker som voksne, De metoder jeg bruger har gjort en KÆMPE forskel for de klienter der har været i forløb hos mig, og selv et barn på 3 år bruger disse værktøjer.

Jeg har altid set muligheder frem for begrænsninger. Jeg tør at gå tæt på og give dig det kærlige skub der skal til, så du på sigt i dit liv kan justerer og finde ro, glæde og ny energi.

Ved siden af Rask Terapi er jeg tilknyttet et socialpædagogisk bosted.

Min uddannelser:

- Tankefeltsterapeut hos Mygind Institute. (Terapeutisk tapping)

- Uddannet ved krisepsykolog og kropsterapeut Ulla Runge Weeke, teoretisk viden om den psykosomatiske tilknytning i hjernen.

-Access Bars

- Leder uddannelse, Århus universitet.

-Pædagog uddannelsen

- Vejleder uddannelsen

- Coaching som ledelsesværktøj Via University College

Evidensbaserede pædagogiske programmer

- De Utrolige År (DUÅ)

- SPELL - Sprogtilegnelse via legebaseret læsning.

- Fri For Mobberi

- Hjernen og Hjertet, Rambøll