Rikke Rask

Rikke Rask, ejer af Rask Terapi by Rikke.

Hvorfor vælge mig?
Jeg ved, hvor svært det kan være at se dit barn kæmpe og jeg ved, hvor meget der skal til for at tage det første modige skridt til at forandre en psykisk ubehag. Du skal vide, at hvis du vælger mig, så er jeg her for at støtte dig hele vejen.
Med en baggrund i flere pædagogiske og terapeutiske metoder har jeg hjulpet mange til bedre trivsel.

Hver behandling er tilpasset dig og dit eller dit barns unikke behov, så I får den bedst mulige støtte i mine forløb.

Som terapeut har jeg, under min uddannelse, gennemgået egen terapi og personlig udvikling. Jeg stiller ikke diagnoser men hjælper mennesker, der er stødt på personlige eller psykiske kriser i menneskers liv. Jeg lytter til dig, sætter mig ind i udfordringer. Jeg benytter psykologiske metoder og værktøjer.

I mit liv har jeg altid haft en interesse for at lære metoder og få viden, som kan forbedre livskvaliteten for det enkelte menneske. Jeg har siden jeg var 18 år arbejdet inden for det pædagogiske felt. Jeg er uddannet pædagog, leder traumer terapeut, Access Bars behandler, og har et hav af forskellige moduler og kursuser, med fokus på mennesker og udvikling.

Alt jeg laver er med afsæt i mine uddannelser, kursuser og erfaringer.

Jeg arbejder med den holistiske tilgange, fordi vi ikke altid forstår hvad der sker, men vi mærker forskellen. Ingen værktøjer har i min verden slået tankefeltterapien/ tapping metoden, aromaterapi, Access Bars og Metasundhedsanalyse for mig. Derfor er det også derfor jeg tilbyder det i Rask Terapi.

En del af min livsfilosofi

Alt hvad du ønsker at forandre, skal komme fra dig. Du har din egen frie valg, og du kan ændre din trivsel og dit liv. Alle har vi mulighed for at justerer til hele livet.

“En af mine absolut spidskompetencer, er min evne til at se flerspektret og fordomsfrit på mennesket."

Mit mål har altid været, at finde frem til de bedste metoder og effektive værktøjer, som er mest simple og letteste at bruge i hverdagen. Gerne så børn kan bruge samme teknikker som voksne.

Jeg har altid set muligheder frem for begrænsninger.

Jeg tør gå tæt på og give dig det kærlige skub der skal til, så du kan justerer og finde ro, glæde og ny energi.

Ved siden af Rask Terapi er jeg tilknyttet et socialpædagogisk bosted.

Medlem af den danske brancheforening for kvalificerede behandler inden for Emotionel Frihedsteknik (EFT) Tankefeltterpi (TFT) og terapeutisk Tapping. DETT.dk

Min uddannelser:

- Tankefeltsterapeut hos Mygind Institute. ved Lars Mygind. (Terapeutisk tapping/ traumer terapeut)

- Uddannet ved krisepsykolog og kropsterapeut Ulla Runge Weeke, teoretisk viden om den psykosomatiske tilknytning i hjernen.

-Access Bars terapi

- Leder uddannelse, AArhus Universitet.

-Pædagog uddannelsen

- Vejleder uddannelsen

- Coaching som ledelsesværktøj og vejleder Via University College

2024-2025 KRAP (en tilgang, der anvendes i det pædagogiske arbejde med at bibringe mennesker større personlige og sociale kompetencer.)

Evidensbaserede pædagogiske programmer

- De Utrolige År (DUÅ)

- SPELL - Sprogtilegnelse via legebaseret læsning.

- Fri For Mobberi

- Hjernen og Hjertet, Rambøll